Охранителят, който започна връзка с украинска бежанка, след като той и неговата дългогодишна партньорка й предоставиха жилище, я заряза след яростен срив, разкрива MailOnline днес.

30-годишният Тони Гарнет твърди, че е изхвърлил 22-годишната София Каркадим, след като я е обвинил, че не може да се справя с алкохола и е използвала нож, за да повреди стената в дома им под наем.

Сега вещите на украинката са в черни контейнери за боклук, готови за събиране, а влюбеният доскоро Тони също я обвини, че се намесва в отношенията му с двете му дъщери, като каза, че винаги ще ги поставя „на първо място“.

Тони се влюби в София броени дни след като тя започна да живее с него и десетгодишната му половинка Лорна Гарнет, на 28 години, която е майка на двете му деца.

Той и вече бившата му приятелка станаха популярни през май, след като той напусна Лорна и се изнесе от семейния дом с новата си любовница, за да могат да започнат нов живот заедно.

Британец приюти украинска бежанка и след това избяга с нея от съпругата си

В ексклузивно интервю за MailOnline той разкри днес: „На 100 процента приключих с нея. Свършихме като двойка.

Тони твърди, че нещата са стигнали до върха, когато в събота вечерта, докато празнуват 30-ия му рожден ден в дома им в Брадфорд, Западен Йоркшир, започнал скандалът, ескалирал след повреждането на стентаа с нож от украинката. Той каза, че в крайна сметка се е принудил да се обади на полицията, която пристигнала на адреса.

Тони зарязва София, след като я обвини, че не може да понася алкохолизма й и че става агресивна и нетърпима. Той казва за MailOnline как му е „писнало“ от това, което той описа като нейно ирационално поведение през четирите месеца и половина, в които бяха заедно.

Мъжът твърди: „Не мога повече да търпя нейното насилие или гняв. Оставих Лорна и двете си деца заради нея и направих всичко възможно, за да й помогна да ни задържи заедно. Работих толкова усилено, за да направя тази връзка да работи. Знаех, че ще изглеждаме като глупаци, ако се разделим, защото имаме медиен профил и цялото внимание, което ни беше обърнато по телевизията и в интернет. Да, чувствах и мислех, че съм влюбен в нея. Но има една страна в нея, която просто не мога да търпя повече. Тя става ядосана и агресивна."

Силно татуираният Тони добави: „Направих грешка, като започнах връзка със София. Както казах и преди, връзката ми с Лорна вече беше приключила и бях наистина нещастен. Но това не беше правилното нещо за мен. Опитах се да й помогна. Наистина. Не съм я изоставил и дори изпращах съобщения на майка й, за да я накарам да помогне с помощта на Google Translate. Тя може да страда от посттравматичен стрес. Но тя е от Киев, където не е имало много война. Надявам се, че ще намери безопасно място за живеене и ще бъде на по-щастливо място. Но тя не е за мен."

Тони, който беше изключително нападан в мрежата заради връзката си със София, каза, че скоро ще търси нов дом и също така ще се раздели с другите украински бежанци. Според него София му е изпратила поредица от съобщения след раздялата, че го обича и моли за помирение. Но той й е казал, че не иска да се връща при нея, казвайки, че вече й е давал „шанс след шанс след шанс“.

Превод: GlasNews

Роднините на украинката София: Тя ще бъде с него, докато има изгода

София, заради която британец изостави децата си, загуби зрението си

Британецът, който изостави жена си заради украинка, приюти друга бежанка

Нова драма за британеца, напуснал семейството си заради украинска бежанка ВИДЕО+СНИМКИ