Наскоро украинска блогърка каза, че къщата й в Рига е била бомбардирана с коктейли Молотов. Не всички обаче повярваха на думите на момичето.

Припомняме, известната украинска блогърка София Стужук, която сега живее в Латвия, се оплака, че къщата й в Рига е била бомбардирана с коктейли Молотов през нощта. Нападението било извършено в два през нощта. В своя Instagram Стужук написа, че е имала късмет, че не е спала тази нощ, тъй като фасадата на къщата, в която се намират самата бременна Стужук, нейният мъж и пет деца, е изгоряла.

Бомбардираха къщата на известна украинска блогърка с коктейли Молотов СНИМКИ

31-годишната украинска блогърка Анна Алхим вярва, че по този начин София Стужук е искала да си уреди PR, но всъщност никой не е атакувал дома й. Това съобщи тя в канала си в Telegram.

"Вече изтръпнах от такъв цинизъм. Избра неудачна тема за PR. Когато вашите съграждани от вашия град, включително бременни жени и деца, които спят в жилищни сгради, през нощта са убити от балистични ракети - всичко не е толкова просто, тяхната карма е такава, а ти гълъб на мира и извън политиката, а като ти пуснаха петарда - ко-ко-ко!", - написа момичето.

Инстаграмърката каза, че камерите за наблюдение на съседите на Стужук разкриват, че настоящият й приятел, от когото тя очаква дете, я е подпалил с петарди. Алхим смята, че всичко е за подгряването на Giweaway, което София стартира на 5 декември. Заслужава да се отбележи, че в конкурса участват и руски блогъри, които подкрепят войната в Украйна.

"Покушение! По дяволите! Поръчва и артикули. Кой ще ти даде под наем след това? Също скъпо? Кой иска да се гаври с тази скапаница в ущърб на имотите си? Тя не може да си го позволи и ще се изнесе. И след това в Русия. И там тя ще продължи да лъже", подчерта Алхим.

Превод: GlasNews