Средата, в която живеем, определя и качеството на живота ни, но често недобросъвестни граждани оставят след себе си неприятни картини. Подобна е следващата история, която този път е от красивия Пловдив.

Не толкова красива обаче е част от улица, намираща се около центъра на града. Мария М. разказва, че на ул. "Иван Андонов" някои пловдивчани си устройват сбирки, но след себе си оставят неприятни гледки. Боклуци, бутилки и фасове са само малка част от това, което заварват след тях други граждани.

"От 10 месеца не е спряла, откакто се нанесохме в офиса си, а съседи разказват, че е от години така", пише жената. "Всеки ден пиянски сбирки, викове, крясъци. Всяка сутрин - отпадъци от храна, разхвърляни бутилки, купища фасове", допълва тя.

Мария М. споделя,че се опитва да почиства отпадъците. Чистят и от службите, но не след дълго отново се появяват "белезите" от на поредния уличен купон.Тя разпространява и снимки от последната вечер, а картината по тротоара далеч не е приятна.

Вижте цялата публикация на Мария М.:

"Не искам да пиша гневни постове, но тази свинщина трябва да има край! От 10 месеца не е спряла, откакто се нанесохме в офиса си, а съседи разказват, че е от години така.

Това е в самия център на гр. Пловдив, ул. "Иван Андонов"! На 50 мeтра от една от най- централните улици в града - бул. "Руски".

Всеки ден пиянски сбирки, викове, крясъци. Всяка сутрин - отпадъци от храна, разхвърляни бутилки, купища фасове. Община Пловдив, няма ли да реагирате най-накрая?

Всяка сутрин започвам с метене на тротоара пред офиса ни, не ми тежи, но не мога да се грижа за цялата улица. Нито аз, нито жените от Комунала, които вчера метоха заедно с мен.

Това е резултатът от последната нощ, а те се повтарят почти ежедневно. Тъжна картинка от централна улица на Европейската столица на културата 2019. Явно "културата" си остана само за 2019... 2023 незнам за каква година да я обявя, а имота е 1/2 Общински ???? Ако някой знае къде да сигнализирам по Законовия ред, моля, кажете ми."