Камера запечата вандал, който взима и разхвърля агитационни материали и визитки от ресторант в Пловдив. Грозната проява е заснета от охранителна камера около 22:30 часа в неделя.

„Изразявам възмущението си, нямам обяснение как е възможно да има такива хора”, коментира Любомир Паунов, който е кандидат за общински съветник от сдружението „Браво, Пловдив”.

„Изисках видео запис от заведението, където бяха моите рекламни материали, и с изненада установих, че лицето, което ги е взело, е Петър Йорданов. От записа може да се проследи как същият взима мои визитки, по-късно хвърля част от тях на плот, обяснява се нещо и излиза с част от другите навън”, допълни хирургът.

Въпросният Петър Йорданов и преди е ставал главен герой в материали на медията ни, след като си построи още една стая на покрива на кооперацията, за да увеличи обема на апартамента си, пише Trafficnews.

Относно снощната вандалска проява потърпевшият Любомир Паунов се е консултирал с юристи, но тъй като казусът не е уреден в наредби, той няма как да подаде жалба в ОИК. Въпреки че липсва закон за изхвърлени рекламни материали, постъпката определено не е морална.