Тя е млада, красива и талантлива. Тя е Зори Андреева и атакува музикални класации с новата си поп фолк песен, чието заглавие е "Втората жена". Това е третата й песен, а меломаните са категорични, че ще се превърне в хит.

Звездата на Зори Андреева изгрява през 2022 година - именно тогава се появява дебютното й парче, озаглавено "Жалкар". През лятото на 2023 година младата певица представи купонджийското парче "Ескобар". Как Зори Андреева реши да се занимава с музика - разказва самата тя в интервю за GlasNews.bg.

„Още от малка се занимавам с музика. Ходила съм на уроци по пеене и на солфеж. Преди три години реших, че искам да направя песен и обикновено, когато си наумя нещо, рано или късно го постигам - и ето, че третият ми музикален проект вече е факт“, споделя изпълнителката.

Тя категорично заяви, че не дели музиката на жанрове: „Харесвам всякакъв вид музика“.

Зори Андреева във видеоклипа към първата си самостоятелна песен - "Втората жена"

На въпроса дали е подписала договор с музикална компания „Пайнер“, тъй като видеоклиповете й са публикувани в официалния канал на компанията в YouTube, тя отговори лаконично: „Нямам право да коментирам това“.

Зори Андреева споделя, че идеята за дебютната й песен, която е в колаборация с Александър Попов, познат още като Супер Саш, се е родила спонтанно.

„Първата ми песен се роди съвсем спонтанно. Супер Саш ми каза, че има песен, която много ще ми хареса. Отидохме в студиото и точно така стана - харесах я от първото слушане. Не е посветена на никой конкретно, но бих поздравила доста хора с нея! Със Сашо се познаваме от много години. Той е страхотен и много талантлив човек и двамата взехме това решение да я направим заедно“, признава тя.

Фолк надеждата споделя, че харесва по-бързите песни и към този момент не е мислила за баладично парче… „но нищо не се знае“, допълва тя.

Кадър от видеото към купонджийското парче "Ескобар"

Зори Андреева се надява новата й песен, а именно „Втората жена“, да се хареса от феновете на поп фолка.

„Силно се надявам песента да се хареса. Смятам, че доста хора ще се преоткрият в нея. Текстът е написан от Лора Димитрова и Анастасия Мавродиева, които са добре познати на всички. Музиката и аранжиментът са дело на Деян Асенов, а видеото е заснето от Николай Скерлев. Смятам, че съм избрала най-добрия екип. Надявам се трудът на всички да бъде оценен“, каза Зори.

В поп фолк жанра новите изпълнители никнат като гъби, но Зори Андреева не се плаши от конкуренцията.

„Смятам, че за всеки изпълнител има публика, стига да се правят качествени проекти, но е факт, че в днешно време всяка втора плеймейтка, Мис Силикон и т.н., без грам гласови данни си мисли, че може да е певица и точно заради такива поп фолкът е толкова осмиван“, категорична е тя.

Позволихме си да я попитаме дали сърцето й е свободно, а тя отговори така: „Цялото ми сърце е запълнено“. Зори сподели още, че не обръща внимание на напористите обожатели.

Зори Андреева демонстрира стил и сексапил във видеоклипа си "Втората жена"

Славата и парите пречат ли на любовта?

„Смятам, че на всеки човек влияят по различен начин. За себе си лично бих отговорила с "Не".

„Животът е приключение, което няма нужда да планираме“

„Надявам се след десет години да съм същият добър и положителен човек и да съм заобиколена от любимите ми хора, както е сега“, каза Зори.

Певицата предпочете да не издава каква ще бъде следващата й песен:

„Скоро меломаните ще разберат. Само ще кажа, че пак ще е бърза“.

Ето и какво пожелание отправи към читателите на GlasNews.bg изпълнителката:

“Пожелавам им да са здрави, да сбъдват мечтите си и да бъдат добри хора!”.

"Втората жена" - новото музикално предложение на Зори Андреева - слушайте тук:

Ави Бенеди пред GlasNews: Боже, пази децата на света, те са нашето бъдеще!

Млад и безумно талантлив: Максим от "Гласът на България" пред GlasNews

Саша-Сандра пред GlasNews: Пазете любовта, за да е трайна и вечна!

Джордан пред GlasNews: Цветелина Янева е една от най-любимите ми колежки!

Таня Боева за тежките моменти в живота си и за музикалното си завръщане

Фолк звездата Кирил пред GlasNews.bg: Живеем в ужасно материален свят

Защо Силвър кръсти новата си песен на Миа Халифа?