47-годишната американска актриса Рийз Уидърспун, придружена от 20-годишния си син Дийкън Филип, се появи на червения килим в Бевърли Хилс. Те присъстваха заедно на 81-вата церемония по връчването на наградите "Златен глобус".

Знаменитостта изглеждаше неотразима в бледорозово и черно кадифена рокля на Monique Lhuiller, която допълни с диамантено колие на Tiffany & Co, пише BNN Breaking. Визията беше завършена с диамантени обеци и черни обувки на ток.

Дийкън, студент в Нюйоркския университет, носеше черен смокинг. Според младия мъж това е неговият първи Златен глобус и първа церемония по награждаване.

Рийз Уидърспуун Дийкън ФилипЦял екран
Дийкън придружаваше известната си майка Снимка: Getty

Той добави, че е щастлив да придружи майка си.

„Тя е купонджия и аз просто се опитвам да поддържам темпото“, каза Дийкън.

Рийз, освен Дийкън, има още една дъщеря, 24-годишната Ава, невероятно копие на майка си. Неин баща, подобно на Дийкън, е бившият съпруг на звездата Райън Филир, както и 11-годишният син Тенеси от друг бивш съпруг Джим Тот, с когото тя се раздели миналата година.

На Златните глобуси Уидърспун успя да позира с колежката си от Сутрешното шоу Дженифър Анистън. Тя призна, че снимките на третия сезон на сериала на Apple TV+ са били „най-забавните досега“.

През 2006 г. Рийз Уидърспуун спечели един Златен глобус в шест номинации. Тя спечели наградата за най-добра актриса в комедия или мюзикъл за ролята си на Джун Картър в биографичния филм за Джони Кеш Walk the Line.

Преди да посетят Златните глобуси, Рийз и Дийкън бяха гости на сезонното парти за наградите на Amazon x Vanity Fair в Chateau Marmont.