Стоян Пандуров е кандидат за кмет на село Оризари, издигнат от сдружение "Бъдеще за община Родопи" (БОР). Той е израснал в селото , откъдето са неговите родители и макар, че е живял и развивал бизнес в Пловдив, остава неразривно свързан със селото. 

"Знам за всеки един проблем на селото и имам решение за неговото отстраняване. Познавам всеки един човек тук и знам тревогите и изискванията към кмета и властта. Сигурен съм, че ще отговоря на желанията на хората, истински съм загрижен за развитието на моето село и имам конкретни решения, които ще подобрят живота на всички жители на селото." казва Пандуров.

Ето и неговите приоритети за бъдещето на Оризари:

За мен истинското предизвикателство ще започне тогава, когато бъда избран за кмет. Предизборната битка е само една задължителна стъпка по пътя на нашата цел. Аз не съм партиен кандидат, зад мен не стои голяма партия. Моята кампания е открита и прозрачна. Провеждам срещи лице в лице с избирателите и не ме е страх да се изправя срещу проблемите на селото, както и срещу моите конкуренти.

Без значение, кой ще е кмет на Община Родопи, аз гарантирам, че ще работя с институцията като ще изисквам и ще се боря за осигуряване на достатъчно средства, с които да подобрим условията на живот. Ще присъствам на сесиите на общински съвет лично, ще задавам въпроси и ще притискам властта да изпълнява задълженията си коректно.

Ще работя за подобряването на инфраструктурата в селото и ще изисквам да се отпуснат средства за ремонт на улиците, които имат нужда.

Изграждането на канализацията на селото ще е основен приоритет за следващия мандат. Ще предприема необходимите действия, а именно:  ще подготвя предложение за Община Родопи, асоциацията по ВиК и до ВиК Холдинга, като ще настоявам в един от следващите бюджети да залегне финансиране. Ще инициирам и подписка за същото.

Ще комуникирам ежедневно с управата на фирмата за почистване и ще осигуря достатъчен броя съдове за смет и регулярно сметосъбиране. Озеленяването също ще бъде акцент за мен, ще разчитам на Община Родопи за навременното окастряне на дървета и косене на общинските площи. Ако не се справя задоволително, няма да се поколебая да запретна ръкави и да го направя със собствен ресурс и средства. Ще санирам сградата на кметството.

Осъзнавам отговорността и ще я нося с гордост сега като кандидат, а в последствие и като кмет на с. Оризари. Дайте ми доверие, а аз ще дам всичко от себе си за любимото ми село.

Гласувайте отговорно на 29 октомври!

ЗАЕДНО МОЖЕМ с бюлетина 36 с регистрацията на Българска прогресивна линия. 

Купуването и продаването на гласове е престъпление.